måndag, september 23, 2013

måndagsdagbok

Idag sitter jag hemma och skriver och bokar intervjuer och gör diverse privata ärenden och tvättar och pysslar. Och det går faktiskt ganska bra, även om jag föredrar det ordnade kontorsarbetet utan störningsmoment. Men ibland, som frilans, får man faktiskt unna sig de där störningsmomenten, tycker jag. Det är ju lite det som är grejen, att ha lyxen att välja hur jag vill fördela min tid.

Helgen har varit lugn. I fredags åt vi middag ute, alla tre, det blev hipsterkorv på Taylors & Jones i Hornstull. M älskade det och åt två barnkorvar. Så himla bra förresten när restauranger med god vuxenmat även har barnanpassade alternativ – inte för att barn inte kan äta samma mat, men för att de oftast inte orkar lika mycket eller vill ha lika många olika smaker. För några veckor sedan åt vi hamburgare på Vigårda i Mood-gallerian och den lilla barnburgaren kostade typ 40 spänn (eller ännu mindre?). Ett väldigt mycket bättre alternativ än McDonalds.
I lördags var vi ute på stan en sväng och på kvällen kom min bror på besök. Honom lekte vi sedan med halva söndagen och på eftermiddagen åkte vi till en 4H-gård. Ett inte helt lyckat drag, visade det sig, men det kan jag berätta om lite senare. 
Nu: lunch.

1 kommentar:

mamma sa...

cliffhanger...inget hemskt va