söndag, augusti 05, 2012

Semester: Göteborg

Tydligen tog jag fler och fler bilder ju längre in i semestermode jag kom, så Göteborg blev relativt odokumenterat. Trots det hade vi några himla trevliga dagar, bodde hos mamma i Haga, gick på stan en massa och hängde med min familj + träffade fina Gbg-vänner. Det mesta av allt det där får ni helt enkelt föreställa er.
IMG_4542
Fika på Le Pain Francais på Vasagatan, här med lillebror/morbror J...
IMG_4537
IMG_4544
...och mamma/mormor C. Pappa/morfar och make/pappa var också med såklart.
IMG_4547
M blev mer och mer rörlig (läs: krävande) medan dagarna gick och favoritleken var att slita ut alla tidningar ur tidningskorgen och sedan riva sönder dem.
IMG_4548
En kväll hade vi vinprovning, med röda viner från Bordeaux och Borgougne. Min K är något av en vinnörd och efter hans grymma genomgång kunde vi alla gissa vilka viner som var vilka - och till och med vilka av dem som var dyrast/billigast.
IMG_4550
IMG_4551
K häller upp vinet.
IMG_4554
Pappa/morfar laddar doft- och smaklökarna.
IMG_4555
Och det var allt för den här delen av semestern. Slarvigt fotat, men man kan ju spara minnen ändå. Som hotellfrukosten med bästa J, hemmafikat med M och E, biodejten och lyxmiddagsdejten med K och alla sovmorgnar och rundturen för att kika på möjliga villaområden utanför götet (!) (väldigt påhejat av både föräldrar och svärföräldrar, konstigt nog) (men nej, vi ska INTE flytta. Inte på ett bra tag i alla fall.), för att bara nämna några.

Inga kommentarer: