fredag, juni 03, 2011

Örebror och extra breda vader

bild(11)
Låt mig presentera: stödstrumpor, extra breda.
Men först: Jag är i Örebro och hälsar på min bror. Hans gulliga flickvän överraskade honom med en födelsedagsbrunch igår med närmaste vännerna – och så jag, som kom på surprisevisit. Och idag ska han spela med sitt band, så jag tog ledigt en dag för att få hänga lite mer och dessutom se när de spelar.
Igår hade vi svennebanan-myskväll av bästa sort, med tacos, lösgodis och Morden i Midsomer, men först fick jag och Tjommen lyssna på när bandet repade. Fantastiskt, såklart, och det tyckte Tjommen också som dansade i magen.

Så, till stödstrumporna. Har haft en härligt lyckad snabbshoppingrunda på stan i dag och plöjt kedjorna efter semestervänliga klänningar som magen får plats i. Hittade tre (!) och dessutom dessa stödstrumpor som ska få följa med på flygresan på måndag. Lite ego-sårande när expediten, efter att jag svarat att mina vader nog är ganska små, mätte mig och konstaterade att jag absolut skulle ta de "extra breda" strumporna. "Men du kanske är lite extra svullen nu, när du har varit ute och gått?" Right. Så här sitter jag, inklämd i strl 38 extra bred och hoppas slippa (fler) åderbråck. Tantklokheten bara osar om mig.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej, ska utoch flyga långt. Och undrar hur breda de strumporna med extra breda vader är? De jag hittar på coscoz har smalare mått enligt tabellen, än de normala så? man blir lite konfunderad..
Tycker du att de funkade bra i flyget?

Elvis