måndag, augusti 16, 2010

En första hälsning från frugan

20100814299
Här kommer första inlägget från fru Skoog. Och eftersom vi brukar fokusera på mode här blir det en bild på min klänning – så som min då blivande man såg den första gången. Återkommer med fler bildbevis senare från den klyschigt nog bästa, roligaste och lyckligaste dagen i mitt liv.
Klänning, Zetterberg.

6 kommentarer:

Eva sa...

Åh, finner knappt några ord. Du var så otroligt fin. Dagen var så otroligt fin! Tänk att jag fick vara med och dela den. Finaste, finaste fru Skoog.

Joanna sa...

är mannen han som står i bakgrunden och har tappat hakan?

underbart vacker klänning, jag gillar särskilt den vackra detaljen i skärpet.
så diskret och ändå så iögonenfallande.
VACKERT!

Hanna sa...

Åh så fantastiskt vackert! Och grattis!

Anna Rqt Olsson sa...

Vilken vacker klännig du hade Helena :) Grattis återigen fru Skoog :)

Sköna Helena sa...

Alla: TACK!!

kajsa sa...

SÅ fantastiskt fin är du. Jag har aldrig haft en önskan att gifta mig. Och jag vet, jag är 22 år kan hinna byta åsikt många gånger. Men på något sätt tror jag inte att jag är giftastypen. DOCK är det när jag ser bilder som denna på dig och från festligheterna ni hade som jag inser varför man vill gifta sig. För att det inte bara är om att sätta en ring på fingret utan för att ha en fest med alla man håller kära och slå en lov för kärleken i sin renaste form. Jag ryser från hjässab och till fötterna när jag ser på bilderna. För det är skär lycka de utstrålar. Om jag någon gång gifter mig är det så jag vill att det ska vara. Svensk sommar i sin bästa form och den innersta essensen av lycka och värme.
KRAM