onsdag, augusti 18, 2010

detaljer

DSCF0245
I väntan på fotografens fina bilder får ni här några detaljer så länge. Som min bror när han sjöng i kyrkan. I bakgrunden står vi och en av mina fina tärnor, Anna.
IMG_1385
Efter kyrkan tog vi oss med (bland annat!) båt till fördrinken som var på ett tak på den lilla fästningen, Strandverket. Där inne fortsatte sedan festen.
DSCF0262
På taket spelade en av killarna i bandet SoulMachine (som sedan fick hela festen att dansa till 03.30) saxofon. Romantiskt och vackert.
DSCF0279
Vid middagen såg utsikten från fästningen ut så här. Makalöst när solen började gå ner.
DSCF0296
DSCF0310
Sedan gick vi upp en våning, åt tårta och dansade hela natten innan det blev nattbad (nakenbad så klart!) från klipporna. Bara jag behöll klänningen på så länge jag bara kunde.
Imorgon bitti åker vi på bröllopsresa till Mexico, men lovar återkomma så fort fotografen lagt upp fler bilder. Ni som är nyfikna kan kika in här, där det än så länge finns en helt fantastisk bild på min farfar: solveigholstein.blogspot.com.

3 kommentarer:

Eva sa...

Er bröllopsdag var verkligen magisk! Jag vill bara se mer, mer, mer! Kram och ha en fantastisk smekmånad!

Glamourlegen sa...

Hei,

Nydelige bilder av deg! Vi skal fira bryllup like norr om Marstrand i august neste år, så jeg har begynt å suge til meg inspirasjon :)

Synes huden din var så flott (len og naturlig); kan du fortelle hva du anvendte for produkter? (Hoppas, hoppas at du ikke sier mineralsmink, usj.)

Sköna Helena sa...

Eva: Tack, tack! Jag minns den också som magisk :)
Glamourlegen: Åh, jag kommer nog göra dig lite besviken - mineralsmink var en del av det jag använde. I.d. är faktiskt fantastiskt! Men ska skriva ett inlägg om detta strax, men alla produkter…