4 portioner
400 g skinn- och benfri laxfilé
500 g potatis
1 liter Kelda soppa Tender Tomato
2 tsk dillfrö
2 dl frysta ärtor
2 krm svartpeppar
Servera med:
gräddfil
dill
400 g skinn- och benfri laxfilé
500 g potatis
1 liter Kelda soppa Tender Tomato
2 tsk dillfrö
2 dl frysta ärtor
2 krm svartpeppar
Servera med:
gräddfil
dill
RECEPTET KOMMER HÄRIFRÅN
Skala och skär potatisen i bitar. Häll soppan i en kastrull. Tillsätt potatis och dillfrö. Koka på svag värme ca 15 min.
Skär laxen i ca 2 cm stora kuber. Lägg ner laxen och ärtorna i grytan, sjud ytterligare 3 – 4 min. Smaksätt med peppar. Servera grytan med gräddfil och dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar